torsdag den 13. august 2009

Dværgene fra Terra 1 - 4


Dværgene fra Terra er en fantasyserie, der har teenagedrengen Martin som hovedperson. Martin glæder sig til at være alene hjemme, så han kan spille sit yndlings computerspil sammen med en af sine venner, men glæden bliver hurtigt spoleret, da der pludselig går en besynderlig rystelse gennem huset.
Inden Martin ved af det, begynder han at synke ned i jorden og mister bevidstheden. Da Martin kommer til sig selv, befinder han sig i den underjordiske by Terra. Terra er befolket med dværge, som under den skruppelløse Roags ledelse, har planer om at vække et frygteligt uhyre til live. Et uhyre, som skal bruges i kampen for at overvinde menneske på jordens overflade.
Sammen med fire andre bortførte børn, må Martin igennem mange prøvelser for at slippe fra de ondskabsfulde dværge, og da deres eneste mulighed for slippe væk fra Terra går gennem Roags palads, bliver Martin og de andre børn nødt til at slutte sig til en gruppe dværge, der kalder sig Oprørerne. Sammen med Oprørerne går børnene i krig mod Roag, og pludselig står Martin ansigt til ansigt med det frygtelige uhyre, der skal sørge for menneskenes undergang.
Martin får svært ved at skelne venner fra fjender, og selv om tingene i første omgang ser ud til at lykkes, venter der nogle ubehagelige overraskelser forude.

Læs anmeldelser. Klik her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar